Nieuw: Nationaal Park “Hoge Veluwe”

Dicht bij huis hebben we ons eigen nationaal park “Hoge Veluwe”. Een prachtig gebied waar je heerlijk kunt wandelen en nauwelijks mensen tegenkomt. Voor natuurfotografen een prachtig gebied. Kijk maar!

Nieuw thema! Berglandschappen

Een nieuw thema is toegevoegd aan de website. Berglandschappen. Indrukkende beelden vanĀ  imposante berglandschappen in een geweldige omgeving, Geniet van de Alpen met name de Silvretta in Oostenrijk. De komende tijd zullen meer beelden worden toegevoegd aan dit thema,. Hou de website in de gaten. Klik hier om naar de pagina te gaan.

Nieuwe content; La Palma

De sectie Reizen is uitgebreid met foto’s van het prachtige La Palma. Tropische bossen en Vulkanische landschappen maken van dit eiland een eldorado voor de wandelaar. Klik hier voor de pagina.

Laos Online!

De website is uitgebreid met een selectie van foto’s uit Laos. Reis langs de Nam Ou en de Mekong en ontdek een nog puur land. Klik hier.

Cambodja online!

Bij het thema reizen heb ik een selectie gemaakt van mijn reis door Cambodja. Het heden en het gruwelijke verleden zijn te zien. Neem een kijkje! Ga naar Reizen.

Iran online!

Een nieuwe foto-galerie is online!  In oktober 2019 maakte ik een reis door het onbekende en fascinerende Iran. Een prachtig land met schitterende steden en een zeer hartelijke bevolking. Ik kan een bezoek aan Iran aan een ieder aanbevelen. Zet alle vooroordelen aan de kant en ontmoet de meest vriendelijke bevolking van de wereld! Ga […]

Thema reizen online!

Een nieuw thema is toegevoegd op de website! Het reizenthema! Te beginnen met prachtige foto’s van mijn reis door Vietnam. Komende periode zal ik dit thema uitbreiden met meerdere landen en landstreken. Hou de website in de gaten!

Nature en Wildlife Online!

De site is uitgebreid met het thema ‘Nature en WildLife’.  Het zijn een paar foto’s van vogels maar ik zal komende tijd meer content toevoegen. Neem een kijkje!

Portret Online!

De website is uitgebreid met het thema ‘straat- en portretfotografie’. Hierin heb ik opgenomen een verzameling van mijn beste foto’s van mensen. Het zijn voornamelijk geen geposeerde foto’s maar vooral van mensen in hun natuurlijke omgeving. De houding is spontaan en ongedwongen. Natuurlijk zijn de geposeerde portretten ook aanwezig, Vooral van mijn mooie dochters.

Website Online!

Mijn fotowebsite is online! Nog in opbouw. Komende tijd nog veel meer… (lees meer)