Nieuw thema! Berglandschappen

Jamtal

Een nieuw thema is toegevoegd aan de website. Berglandschappen. Indrukkende beelden van  imposante berglandschappen in een geweldige omgeving, Geniet van de Alpen met name de Silvretta in Oostenrijk. De komende tijd zullen meer beelden worden toegevoegd aan dit thema,. Hou de website in de gaten. Klik hier om naar de pagina te gaan.

Nieuwe content; La Palma

La Palma

De sectie Reizen is uitgebreid met foto’s van het prachtige La Palma. Tropische bossen en Vulkanische landschappen maken van dit eiland een eldorado voor de wandelaar. Klik hier voor de pagina.

Laos Online!

Vientiane

De website is uitgebreid met een selectie van foto’s uit Laos. Reis langs de Nam Ou en de Mekong en ontdek een nog puur land. Klik hier.

Cambodja online!

ron fotografie.nl

Bij het thema reizen heb ik een selectie gemaakt van mijn reis door Cambodja. Het heden en het gruwelijke verleden zijn te zien. Neem een kijkje! Ga naar Reizen.

Iran online!

ronfotografie.nl
Een nieuwe foto-galerie is online!  In oktober 2019 maakte ik een reis door het onbekende en fascinerende Iran. Een prachtig land met schitterende steden en een zeer hartelijke bevolking. Ik kan een bezoek aan Iran aan een ieder aanbevelen. Zet alle vooroordelen aan de kant en ontmoet de meest vriendelijke bevolking van de wereld! Ga naar Reizen en bekijk de foto’s.

Thema reizen online!

ronfotografie.nl

Een nieuw thema is toegevoegd op de website! Het reizenthema! Te beginnen met prachtige foto’s van mijn reis door Vietnam. Komende periode zal ik dit thema uitbreiden met meerdere landen en landstreken. Hou de website in de gaten!

Portret Online!

ronfotografie.nl

De website is uitgebreid met het thema ‘straat- en portretfotografie’. Hierin heb ik opgenomen een verzameling van mijn beste foto’s van mensen. Het zijn voornamelijk geen geposeerde foto’s maar vooral van mensen in hun natuurlijke omgeving. De houding is spontaan en ongedwongen. Natuurlijk zijn de geposeerde portretten ook aanwezig, Vooral van mijn mooie dochters.

Website Online!

Welkom op mijn nieuwe website die geheel in teken staat van fotografie. Mijn website is nu online maar nog lang niet af! Het thema THEATER is gepubliceerd met foto’s van theatergroep Scylla tijdens hun voorstelling van “Parade”. De komende tijd ga ik nog hard werken aan deze website. Ik zal steeds meer thema’s en foto’s publiceren. Op de pagina CONTACT kunt u een reactie achterlaten. Hou de website in de gaten!

Scroll naar boven